Events

Bij AMICI begrijpen we dat het organiseren van evenementen veel werk met zich meebrengt. Daarom bieden we vele smakelijke cateringopties om jouw speciale dag en evenement tot een succes te maken!

Gaan jullie trouwen? Wij streven ernaar om jouw bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken en onze uitgebreide cateringmogelijkheden zullen zeker indruk maken op jouw gasten. Of je nu droomt van elegante lange tafels, weelderige buffetten of een ontspannen BBQ, wij hebben alles in huis om jouw visie werkelijkheid te maken!

Vele mogelijkheden waaronder:
• Professionele cateringdiensten, inclusief vriendelijk personeel dat ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt
• Een sfeervol gedekte lange tafel, gevuld met heerlijk gerechten om samen van te genieten
• Een ontspannen BBQ-ervaring met een breed assortiment aan gerechten en salades
• Een uitgebreid buffet met een scala aan smaken en keuzes

Laat ons jouw bruiloft transformeren tot een culinair feest waar iedereen nog lang over zal napraten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw droombruiloft tot leven te brengen.

Heb je een ander (zakelijk-) evenement gepland? Wij hebben ook de mogelijkheid om jouw gasten te voorzien van heerlijke poffertjes of bijvoorbeeld knapperige frietjes.

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, of verjaardagsfeest organiseert, onze cateringopties zullen zeker in de smaak vallen bij jouw gasten. Laat ons jouw evenement compleet maken!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement tot in de puntjes te plannen.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via ons formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.